Installatieadvies

installatie

Een perfecte vloer bereikt u allen met de juiste installatie van de vloerbedekking. Met het topassortiment installatieproducten van Forbo bereikt u het gewenste resultaat.

Belangrijke factoren tijdens de installatie van een vloer zijn:

Marmoleumcentrum installeert uw vloer met vakmanschap en hebben meer dan 25 jaar ervaring in het leggen van marmoleumvloeren. Wij geven u ook advies over vochtisolatie, egalisatie of andere afwerking. Wij leggen uw vloer vakkundig. Gegarandeerd!

Ondervloeren

installatie

Forbo QuickFit

Het Forbo QuickFit is de vernieuwde variant van het bekende MDF ondervloersysteem. Naast het ondervloersysteem is ook het foam verbeterd. Vanaf nu verkrijgbaar als Forbo foam. Forbo QuickFit is zowel per pallet als per pak verkrijgbaar!

Entreematten: houdt uw onderhoudskosten laag

Omdat het reinigen van uw vloer kostbaar is, is het belangrijk vuil te voorkomen. Entreematten verzamelen vuil en vocht dat u anders naar binnen loopt. Zo blijven uw kosten laag. Entreematten zijn geschikt voor kantoorpanden en openbare gebouwen.

De collectie van entreematten

De entreemat is een getuft tapijt. De collectie bestaat uit zeven kleuren en zijn goed te combineren met de kleuren van de verschillende Forbo-collecties. Afmetingen:2x30m

installatie

Lasdraad

Om functionele, decoratieve en/of hygienische redenen worden vloerbedekking warmgelast. Marmoweld lasdraad is leverbaar in effen kleuren passend bij de collectie vloerbedekkingen.

Zoekt u iemand die naden last? Voor Marmoleumcentrum geen enkel probleem!

Soorten lasdraad

De kleuren en bestelnummers vindt u in de Forbo-collectieboeken en op de website (door de kleurstalen op de collectiepagina's te vergroten).

Plinten, profielen en trapprofielen

Als aanvulling op de installatie en afwerking van een vloer, leveren wij plinten en (trap)profielen. Ze komen uit de Forbo-collectie en zijn leverbaar in vele aantrekkelijke kleuren.

installatie

Plinten

De plinten van Forbo zijn een functionele en aantrekkelijke overgang van vloer naar wand. Naast flexibelle plinten. Levert Forbo ook twee soorten Marmoform-en Artoform-plinten. Hiermee kunt u de vloer en plinten in hetzelfde materiaal uitvoeren.

Profielen

Profielen zorgen voor een veilige en functionele aansluiting van verschillende vloerbedekkingen. Leverbaar in vele kleuren.

Trapprofielen

Trapprofielen zorgen voor een veilige trap, verlengen de levensduur van de vloerbedekking en worden toegepast als aantrekkelijk designelement.